Ефект на примерокот

LOGO TYPE
Пример: RR123456789CN

Објаснување на примерокот

 • YQ_ContainerId

  Потребно, Наведете ја шифрата на контејнерот од содржината на превозникот.
 • YQ_Height

  Изборно, наведете висина на резултат за следење, максимум висина 800px, стандардно е 560px.
 • YQ_Fc

  Изборно, одберете превозникот, стандардно да се идентификува автоматски.
 • YQ_Lang

  Изборно, наведете јазик на корисникот, стандардниот јазик автоматски се открива врз основа на поставките на прелистувачот.
  en=English, zh-CN=简体中文, zh-HK=繁體中文, ja=日本語, ko=한국어, fi=Suomi, pl=Polski, tr=Türkçe, cs=Čeština, it=Italiano, de=Deutsch, es=Español, fr=Français, ru=Русский, pt=Português, nl=Nederlands, uk=Українська, hu=Magyar, sv=Svenska, kk=Қазақша, el=Ελληνικά, th=ภาษาไทย, bg=Български, sk=Slovenčina, lt=Lietuvių, ro=Română, no=Norsk, sq=Shqip, sl=Slovenščina, sr=Српски, az=Azərbaycan, da=Dansk, mk=Македонски.
 • YQ_Num

  Потребно, наведете го бројот што треба да се следи.

Повикај го кодот